Novinky

Náhradní plnění 2022

09.12.2021

Poptejte i v roce 2022 náhradní plnění od společnosti D.I.SEVEN FACILITY, která splňuje podmínky pro poskytování náhradního plnění dané státem podle nejnovějších nařízení.

více »

Náhradní plnění 2021

19.10.2020

Poptejte i v roce 2021 náhradní plnění od společnosti D.I.SEVEN FACILITY, která splňuje podmínky pro poskytování náhradního plnění dané státem podle nejnovějších nařízení.

více »

D.I.SEVEN, a.s. slaví 25 let

30.04.2020

Společnost D.I.SEVEN, a.s. je ryze česká bezpečnostní agentura a již od roku 1995 nabízí komplexní bezpečnostní a úklidové služby.

více »

Náhradní plnění 2020

20.12.2019

Poptejte i v roce 2020 náhradní plnění od společnosti D.I.SEVEN FACILITY, která splňuje podmínky pro poskytování náhradního plnění dané státem podle nejnovějších nařízení.

více »

Efektivní řešení pro lepší provoz na vrátnicích a recepcích

20.09.2019

Efektivní řešení pro lepší provoz na vrátnicích a recepcích. Systém pro podporu fyzické ochrany objektu a majetku a fyzické ostrahy vstupů do objektu.

více »

Pult centralizované ochrany zabezpečí Vaši nemovitost

04.01.2018

Pult centrální ochrany je středisko multimediálního dohledového a poplachového přijímacího centra D.I.SEVEN. PCO přijímá monitorovaná data a informace o stavu poplachových systémů.

více »

Obchůzkový systém Active Track Vám zajistí přehled 24/7

02.01.2018

Active Track je obchůzkový systém, který upravila bezpečnostní agentura D.I.SEVEN. Od ostatních užívaných obchůzkových systémů liší v tom, že snímače komunikují přímo s dispečinkem PCO a operátor tak má v reálném čase přehled nad průběhem služby fyzické ostrahy na objektu.

více »

Každý rok poskytujeme finanční a materiální podporu potřebným

28.12.2017

Radost dětí je tou nejkrásnější odměnou pro celou naši firmu. Založili jsme Zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc Orlíček Přední Chlum. Orlíček slouží k dočasnému azylu týraných dětí a k jejich sociálně-právní ochraně. 

více »

Ušetřete peníze díky náhradnímu plnění 2018

22.12.2017

Náhradní plnění slouží jako jedna z možností plnění povinného podílu. Ten zákon udává zaměstnavatelům, kteří mají více jak 25 zaměstnanců. Ti jsou ze zákona povinni zaměstnávat osoby se zdravotním postižením, a to v 4% poměru k celkovému přepočtenému počtu zaměstnanců.

více »

Ekonomické služby

27.10.2017

Připravili jsme pro vás informace o ekonomických službách. Ekonomické služby property managementu nabízejí vedení evidence plateb nájemníků ,vystavování faktur nájemců, kontrola plateb...

více »

BOZP – PO

20.10.2017

Každý objekt, kde se sdružuje mnoho lidí, vyvolává specifické požadavky na bezpečnostní služby, je třeba vybavit důkladnou požární ochranou (PO) a zajistit pracovní procesy v souladu s bezpečností a ochranou zdraví při práci (BOZP).

více »

Administrativní činnost

13.10.2017

Připravili jsme pro vás článek, zabývající se administrativní činností. Administrativa property managementu zahrnuje hned několik služeb, které vás zbaví starostí.

více »

Zastupování klienta

06.10.2017

Zastupování klientů může být vůči třetím stranám jako jsou: veřejných a soukromých subjektů při činnostech týkajících se správy objektu. Zastupování klienta vyplývá vždy ze vzájemné dohody.

více »

Údržba zeleně

29.09.2017

Renomované firmy pro Vás provedou pravidelnou i jednorázovou údržbu vnitřní a venkovní zeleně. Ať už se jedná o zeleň v objektech, na fasádách, balkonech či střechách, o zeleň v přilehlém okolí objektu, v areálech či na parkovištích, vždy jsou připraveni být Vám při údržbě zeleně nápomocni.

více »

Energy management

22.09.2017

Hospodaření s energií je důležité pro ochranu životního prostředí a je to také bezpochyby důležitá ekonomická záležitost vaší firmy. Výhodou je nižší spotřeba energie a tím i šetření financí na nezbytné náklady a investice. 

více »

Zaměstnávání důchodců

15.09.2017

Hodně lidí, kteří odcházejí do důchodu, se nechtějí smířit s nečinností. Jejich zdraví je natolik dobré, že by rádi dále pracovali. Společnost D.I.SEVEN FACILITY, s.r.o. se zaměstnávání důchodců a zaměstnávání invalidních důchodců nebrání, naopak, tato sféra patří k našim společenským prioritám. 

více »

Úklidová služba

08.09.2017

Naše společnost D.I.SEVEN FACILITY s.r.o. si cení důvěry klientů, kterým dlouhodobě poskytuje odborné úklidové služby. Služby profesionální úklidové firmy Vás zbaví nejen starostí s úklidem a s ním spojenou administrativou, mohou Vám také pomoci vyřešit otázku náhradního plnění.

více »

Pult centralizované ochrany

31.08.2017

V dnešní době mnoho lidí uvažuje o zabezpečení svého majetku. Jeden z nejefektivnějších způsobů zabezpečení objektů je napojení na PCO (pult centralizované ochrany).

více »

Ostraha objektů

24.08.2017

K zabezpečení Vašich objektů využíváme optimální mix vzdáleného monitoringu za pomoci elektronických bezpečnostních systémů, pochůzkovou činnost a fyzickou ostrahu. Opíráme se o bohaté zkušenosti a lety ověřené bezpečnostní know-how. Díky tomu Vám spolehlivě dokážeme zajistit bezpečí, ochránit lidi a majetek.

více »

Pracovníci úklidu

18.08.2017

Jsme stabilní česká firma, která působí na poli bezpečnosti a úklidu po celé České republice již od roku 1995. Aktuálně hledáme do svých řad kolegy na pozici pracovníci úklidu. Staňte se součástí našeho týmu!

více »

Pracovníci ostrahy

11.08.2017

Jsme stabilní česká firma, která působí na poli bezpečnosti a úklidu po celé České republice již od roku 1995. Aktuálně hledáme do svých řad kolegy na pozici pracovníci ostrahy. Staňte se součástí našeho týmu!

více »

Obchodní manager

04.08.2017

D.I.SEVEN FACILITY s.r.o., Facility a Property Management, vypisuje výběrové řízení na obchodnickou pozici regionální OBCHODNÍ MANAGER.

více »

Facility management

28.07.2017

Facility management pro administrativní budovy a obchodní centra se specializuje na řízení strategických, technických, infrastrukturálních a organizačních činností. Návštěvníci a zákazníci se mohou spolehnout na kvalitní životní prostředí každý den.

více »

Property management

20.07.2017

Property management zajistí klientům veškeré administrativní, ekonomické služby a obchodní procesy, které souvisí s vlastnictvím nemovitosti a správou majetku.

více »

Bezpečnostní agentura

06.07.2017

Zajistíme široký rozsah bezpečnostních služeb v profesionálním provedení, oprávnění poskytovat náhradní plnění, zkušený tým proškolených pracovníků.

více »

Tomáš Mošnička novým Mistrem ČR v silničním závodě

20.04.2016

Námi podporovaný handicapovaný sportovec Tomáš Mošnička slaví další úspěchy. Tentokrát na Mistrovství ČR v silničním závodě.

více »

Zaměstnávání osob se zdravotním postižením

02.02.2016

Připravili jsme pro Vás krátký článek, který Vám usnadní orientaci v oblasti zaměstnávání osob se zdravotním postižením. Dočtete se o tom, proč je důležité tyto osoby zaměstnávat, jak jim zaměstnavatelé mohou pomoci, či jakou roli v této problematice hraje náhradní plnění.

více »

Výpočet náhradního plnění pro rok 2015

07.01.2016

S vyhlášením průměrné měsíční mzdy je možné spočítat konkrétní hodnoty náhradního plnění pro rok 2015. V článku se dočtete o způsobech pro plnění povinného podílu, a jak můžete pomocí náhradního plnění za rok 2015 ušetřit.

více »

Úklidové služby - odklízení sněhu

05.01.2016

Letošní zima nám nakonec nadělila pěknou dávku sněhu. Zejména ti nejmenší mají z této nadílky velikou radost. Pro většinu ostatních sníh ovšem způsobuje nemalé komplikace. Silniční provoz se zpomaluje a roste i počet dopravních nehod. Mnoho lidí také dojde na špatně odklizených chodnících k úrazu. Kvalitní odklizení sněhu je tedy velmi důležitou činností, které stojí za to věnovat pozornost.

více »

Co, jak a proč v energetickém hospodářství

22.12.2015

Přes zimní měsíce roste spotřeba energií, a tak je právě nyní ideální čas optimalizovat jejich odběr. Provedené úspory pocítíte okamžitě. V článku se dočtete, co se skrývá pod termínem energetické hospodářství (z anglického energy management), proč je důležité, a jak ho lze využít pro ušetření výdajů za energie.

více »

Vánoční úklid kanceláří

17.12.2015

Období Vánoc a příchod nového roku jsou skvělým časem pro generální úklid kanceláří a administrativních budov. Během pracovního roku je mnohdy těžké provést větší či důkladný úklid. Kanceláře jsou plné zaměstnanců a neustále se něco děje. Období Vánoc, kdy se kanceláře dočasně vyprázdní, je ideální příležitostí pro generální úklidy těchto prostor.

více »

Společenská odpovědnost firem

16.12.2015

Společenská odpovědnost firem (z anglického originálu corporate social responsibility) je termín, který odkazuje na zahrnutí sociálních a ekologických aspektů do operací a chodu firem. Ty tak přispívají ke zlepšení celkového stavu společnosti. V článku se podíváme blíže na tento termín, a co se pod ním skrývá. Náhradní plnění, které společnost D.I. SEVEN nabízí je totiž jednou z možností, jak firmy mohou podporovat zaměstnávání OZP pracovníků a zlepšit tak jejich pozici na pracovním trhu a celkovou kvalitu jejich života.

více »

Galavečer handiCup 2015

09.12.2015

Při slavnostní příležitosti vyhlášení cen v rámci HandiCupu 2015 se nám představilo to nejlepší, co český handbike může nabídnout. Večer proběhl v pátek 20. 11. 2015 v Praze na Chodově. V dnešním článku Vám přinášíme krátkou reportáž z této události. D.I.SEVEN FACILITY podporuje vrcholového sportovce Tomáše Mošničku, který byl také mezi oceněnými.

více »

Osoby zdravotně znevýhodněné (OZZ)

20.11.2015

Začátkem letošního roku došlo k obnovení instituce osoby zdravotně znevýhodněné. Ta byla zrušena 1. 1. 2012 zákonem č. 367/2011 Sb. a v roce 2014 pak novelou zákona č. 435/2004 O zaměstnanosti znovu zavedena s nabytím platnosti k 1. 1. 2015. Co tento termín znamená? Jak mění situaci na poli zaměstnávání OZP pracovníků? Na tyto a další dotazy se zaměřujeme v dnešním článku.

více »

Služby náhradního plnění pro rok 2016

29.10.2015

Již nyní jsme pro Vás připravili sekci o náhradním plnění pro rok 2016. Podívejte se na možnosti splnění povinného podílu v příštím roce již dnes. Můžete si tak naplánovat odebrání služeb s dostatečným předstihem.

více »

Výhody aktuálních služeb pro náhradní plnění

15.09.2015

Máte společnost s více jak 25 zaměstnanci? Právě Vás potom bude zajímat následující článek, kde se dozvíte nejdůležitější věci o náhradním plnění pro rok 2016, společně s výhodami jeho včasného zajištění.

více »

Služby náhradního plnění pro rok 2015

15.10.2014

Podívejte se na sekci o náhradním plnění pro aktuální rok 2015. Zjistěte, jak můžete splnit povinný podíl pomocí náhradního plnění a rozvrhněte si, jaké služby můžete s naší agenturou využívat. Vše tam stihnete s předstihem a splníte zákonem danou povinnost včas.

více »

Benefity využívání property managementu

15.05.2014

Schopný property manager může přidat významnou hodnotu Vaší investici do správy majetku. Podívejme se blíže na benefity, které Vám dobrý property management přinese, pakliže svěříte správu majetku do rukou profesionálních správců. Jak by se Vám líbilo nedělat si starosti se zajištěním administrativních a ekonomických záležitostí okolo správy majetku?

více »

Náhradní plnění pro rok 2014

23.01.2014

Podívejte se na možnosti splnění povinného podílu pro rok 2014. S náhradním plněním od D.I.SEVEN FACILITY můžete lehce splnit tuto státem uloženou povinnost a zároveň získat užitečné služby pro Vaši firmu či společnost.

více »

Dobročinný trh obrázků od dětí s handicapem a z dětských domovů

23.12.2013

Podpořili jsme realizaci online dobročinného trhu dětských obrázků na webovém portálu Žiju s handicapem. Výtěžek z této akce putuje v plné výši přihlášeným dětským domovům a organizacím, které se věnují dětem s handicapem. Připojte se k podpoře těchto dětí i Vy! Kupte si obrázek!

více »

Profesionální úklid Vám ušetří peníze, čas a energii

20.12.2013

Začněte nový rok 2014 na čisto! Nyní je ten správný čas zhodnotit jak své osobní, tak profesní cíle pro nový kalendářní rok. Jako součást svého plánování byste měli myslet také na čistotu na svém pracovišti. Koneckonců, jen čistá kancelář může být úspěšnou kanceláří! Profesionální, pravidelný úklid Vám pomůže vykročit do nového roku pravou nohou.

více »

Facility management není to samé co správa nemovitostí

18.12.2013

Přesto, že se obor facility management stále více prosazuje i v České republice, je stále často zaměňován za správu nemovitostí. Přitom by se dalo říci, že správa nemovitostí je jen jedním z příkladů, u kterých může být facility management využíván. Dalším příkladem může být sportovní areál nebo vozový park. Vysvětleme si tedy důkladně, v čem facility management spočívá.

více »

Správa budov

12.12.2013

Správa budov je součástí komplexních služeb facility a property managementu, který se stará o hospodárnou správu a údržbu objektu a jeho technických zařízení. Aby budova fungovala tak, jak má, nic ji nechybělo a byla pro svého majitele přínosem a nikoliv břemenem, je třeba skloubit a zefektivnit všechny činnosti spojené s údržbou, provozem a chodem budovy.

více »

Zabezpečení akce MotoGP Brno

05.08.2013

více »

Náhradní plnění - vybrané dotazy

03.09.2012

Dobrý den , mohu se stát dobrovolným odběratelem náhradního plnění nebo dobrovolným plátcem povinného podílu? Z obchodního hlediska by to pro mne bylo výhodné.

více »

Další služby

01.09.2012

Připravili jsme pro vás i další užitečné informace o službách a poradenství v oblasti realitní, právní, reklamní a havarijní. 

více »

Máte zájem o spolupráci? Kontaktujte nás!

Pokud Vás zaujala naše nabídka, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím kontaktního formuláře. Ozveme se Vám co nejdříve s nabídkou.

* povinné položky


Odesláním informací berete na vědomí, že společnost D.I.SEVEN FACILITY s.r.o. bude jako správce osobních údajů uchovávat Vaše kontaktní údaje a další informace, které nám poskytnete, a to za účelem zpracování obchodní nabídky a pro zasílání obchodních sdělení, pokud takové využití kdykoliv v budoucnu neodmítnete.

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací...