Náhradní plnění 2015

Aktualizováno 6. 1. 2016

I pro rok 2015 platí povinnost pro firmy s více než 25 zaměstnanci zaměstnávat OZP (osoby se zdravotním postižením). Tento podíl můžete naplnit i formou odběru zboží nebo služeb od společnosti, která zaměstnává více než 50 % OZP.  

Náhradní plnění v roce 2015

Pokud tedy zaměstnáváte více jak 25 zaměstnanců, musíte dle zákona zaměstnávat 4 % osob se zdravotním postižením. Tento podíl můžete splnit buď přímým zaměstnáním těchto osob, odvodem do státního rozpočtu nebo právě odběrem služeb tedy náhradním plněním.

Získáte špičkové služby a splníte zákonnou povinnost

Naše společnost již dlouhodobě podporuje zaměstnanost OZP a minimální podíl 50 % zaměstnaných osob se zdravotním pojištění splňuje.

Při odběru našich služeb dbáme na jejich špičkové profesionální provedení. V rámci náhradního plnění 2015 můžete využít tyto služby:

Co získáte odběrem služeb v rámci náhradního plnění

Využitím našich služeb v režimu náhradního plnění 2015 nejen splníte zákonnou povinnost, získáte hodnotné služby za finance, které byste takřka bez užitku museli odvést do státního rozpočtu za nesplnění této povinnost, ale navíc aktivně pomůžete osobám se zdravotním postižením zvýšit jejich šance na trhu práce a zkvalitníte tak jejich život.

Aktivně pomůžete OZP zvýšit jejich šance na trhu práce

Jako poskytovatel náhradního plnění 2015 pro vás připravíme i požadovanou dokumentaci, veškerá administrativa je tedy pro Vás zajištěna, námi připravený výpis pouze doložíte na místním úřadu práce do 15. února 2016.

Zákon nám však stanovuje maximální objem služeb, které můžeme v režimu náhradního plnění poskytnout. Obraťte se proto na nás s dostatečným předstihem.

Ohlášení plnění povinného podílu

Splnění povinného podílu za rok 2015 se hlásí na příslušné pobočce Úřadu práce, a to do 15. 2. 2016. Formulář pro ohlášení naleznete zde (soubor PDF) nebo na portálu Ministerstva práce a sociálních věcí.

Máte zájem o spolupráci? Kontaktujte nás!

Pokud Vás zaujala naše nabídka, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím kontaktního formuláře. Ozveme se Vám co nejdříve s nabídkou.

* povinné položky


Odesláním informací berete na vědomí, že společnost D.I.SEVEN FACILITY s.r.o. bude jako správce osobních údajů uchovávat Vaše kontaktní údaje a další informace, které nám poskytnete, a to za účelem zpracování obchodní nabídky a pro zasílání obchodních sdělení, pokud takové využití kdykoliv v budoucnu neodmítnete.

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací...