Náhradní plnění 2022

Od roku 2012 je platná novela Zákona o zaměstnanosti, která upravuje plnění povinného podílu zaměstnávání osob se zdravotním postižením. Tento zákon ukládá zaměstnavatelům s více než 25 zaměstnanci povinnost zaměstnávat osoby se zdravotním postižením. Podíl OZP na celkovém počtu zaměstnanců je stanoven ve výši 4 %.

Výhody náhradního plnění

Zákon více možností, jak splnit povinný podíl, neuvádí. Pokud sami nemůžete z jakéhokoliv důvodu zaměstnat OZP, pak volba odběru praktických a užitečných služeb, které  společnost D.I.SEVEN FACILITY nabízí, je ta správná.

Včasným odběrem služeb pro náhradní plnění 2021 si splníte povinný podíl OZP zaměstnanců náhradně a bez starostí.

Touto formou také ušetříte značnou částku, kterou byste museli při nezaměstnávání OZP odvést bez užitku do státní pokladny.

Při náhradním plnění získáte kvalitní profesionální služby podporující optimální chod a provoz Vaší organizace.

  • Získejte prospěšné služby na špičkové úrovni
  • Neodevzdávejte státu firemní peníze bez užitku
  • Splňte si náhradní plnění 2021 správně a včas
  • Podpořte zaměstnávání osob se zdravotním postižením
  • Nezatěžujte se zdlouhavou administrativou
  • Spočítejte si kolik ušetříte!

Jak lze splnit náhradní plnění?

Náhradní plnění je optimální způsob, jak splnit podíl zaměstnanců OZP povinný pro všechny soukromé a státní společnosti s 25 a více zaměstnanci.

Pro rok 2021 byla vyhlášena průměrná mzda za 1. až 3. čtvrtletí Českým statistickým úřadem ve výši 37 047 Kč. Právě s touto hodnotou se počítalo pro náhradní plnění za rok 2021.

Kalkulačka náhradního plnění poskytuje orientační hodnotu pro náhradní plnění v roce 2022. Přesný výpočet bude možný až Český statistický úřad vyhlásí průměrnou mzdu za 1. až 3. čtvrtletí roku 2022. Již teď si můžete orientačně spočítat kolik ušetříte v roce 2022. Kalkulačka náhradního plnění

Více na: Náhradní Plnění 2022

Máte zájem o spolupráci? Kontaktujte nás!

Pokud Vás zaujala naše nabídka, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím kontaktního formuláře. Ozveme se Vám co nejdříve s nabídkou.

* povinné položky


Odesláním informací berete na vědomí, že společnost D.I.SEVEN FACILITY s.r.o. bude jako správce osobních údajů uchovávat Vaše kontaktní údaje a další informace, které nám poskytnete, a to za účelem zpracování obchodní nabídky a pro zasílání obchodních sdělení, pokud takové využití kdykoliv v budoucnu neodmítnete.

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací...