Náhradní plnění 2016

Aktualizováno 14. 12. 2015

I v roce 2016 se firmy zaměstnávající více než 25 zaměstnanců řídí zákonem o zaměstnávání OZP, který je v platnosti od roku 2012. Naše společnost se specializuje na poskytování náhradního plnění již řadu let, a tak jsme i v nadcházejícím roce 2016 připraveni zajistit služby té nejlepší kvality.

Povinný podíl náhradního plnění 2016

Stále je aktuální 4% podíl OZP z celkového počtu zaměstnanců. Tento podíl lze splnit jak přímým zaměstnáním osob se zdravotním postižením, tak i odvodem státu či náhradním plněním. Můžete tedy i v roce 2016 využít služeb D.I.SEVEN FACILITY, která zaměstnává více než 50% OZP, a díky tomu splňuje podmínky pro dodavatele náhradního plnění.

Ušetříte své náklady a zároveň zajistíte pro svou společnost užitečné služby

Služby náhradního plnění 2016

Svůj podíl pro rok 2016 si můžete orientačně spočítat na kalkulačce náhradního plnění. Naše společnost se již mnoho let specializuje na poskytování služeb náhradního plnění, a jsme tak připraveni vyhovět vašim požadavkům. Zajištujeme široké spektrum profesionálních služeb na té nejlepší úrovni a rádi se ochotně přizpůsobíme vašim potřebám.

V rámci náhradního plnění pro rok 2016 nabízíme

Objednání služeb náhradního plnění pro rok 2016

Doporučujeme zajistit si služby náhradního plnění pro rok 2016 co nejdříve. Zákon stanovuje poskytovatelům náhradního plnění limit, do kterého mohou své služby poskytovat. Naplánujte si tedy náhradní plnění pro rok 2016 s předstihem. Ze zákona splníte svou povinnost zaměstnání OZP pracovníků odběrem služeb ve výši sedminásobku průměrné měsíční mzdy daného roku.

Služby můžete i různě kombinovat, aby nejlépe vyhovovaly vašim požadavkům.

Kontaktujte nás ohledně služeb náhradního plnění

V případě jakýchkoliv dotazů ohledně náhradního plnění pro rok 2016 nás neváhejte kontaktovat. Naše pobočky naleznete po celé České republice.

Máte zájem o spolupráci? Kontaktujte nás!

Pokud Vás zaujala naše nabídka, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím kontaktního formuláře. Ozveme se Vám co nejdříve s nabídkou.

* povinné položky


Odesláním informací berete na vědomí, že společnost D.I.SEVEN FACILITY s.r.o. bude jako správce osobních údajů uchovávat Vaše kontaktní údaje a další informace, které nám poskytnete, a to za účelem zpracování obchodní nabídky a pro zasílání obchodních sdělení, pokud takové využití kdykoliv v budoucnu neodmítnete.

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací...