Galavečer handiCup 2015

Letošní ročník HandiCupu byl již pátým svého druhu a nesl se v příjemné atmosféře. Galavečer je pořádaný se záměrem dodat sportu handicapovaných zaslouženou prestiž. Celý program byl pak obohacen několika uměleckými vystoupeními. 

D.I.SEVEN FACILITY podporuje vrcholového sportovce Tomáše Mošničku, který byl také mezi oceněnými.

Slavnostní večer měl také za cíl přiblížit větší zapojení závodů dětí do programu, a nabídnout jim tak možnost se i přes svůj handicap aktivně zapojit do sportovního života.

Vyhlášení nejlepších handicapovaných cyklistů za rok 2015

Sportovní kategorie, které byly během večera vyhlašovány, se dělily podle vážnosti postižení. Následně byli potom postupně vyhlašováni vítězi pro jednotlivá pohlaví a sportovní disciplíny.

Mezi oceňované kategorie patřily například:

  • Handbike na horských kolech žen
  • Handbike muži
  • C1 + C2 muži
  • Junior HandiCup
  • … a mnohé další

V rámci slavnostního večera proběhla i dražba dresu Černých koní. Ten byl letos prodán za celých 200 000,- Kč. Oproti loňskému večeru, kdy byl vydražen za 45 tisíc, to znamená pro sport handicapovaných obrovský úspěch.

Jednotliví sportovci také zmiňovali paralympijské hry, které se tentokrát budou konat v Riu, a na kterých bude mít Česká republika také své zástupce. Možná se mezi nimi objeví i někdo z oceňovaných v rámci galavečera. Budeme jim držet palce.

Na fotografie z události se můžete podívat ve fotogalerii pořízené portálem Žiju s handicapem.

Záznam z průběhu večera pak naleznete v archivu pořadů České televize

Více informací se můžete dočíst na portálu www.zijushandicapem.cz.

Máte zájem o spolupráci? Kontaktujte nás!

Pokud Vás zaujala naše nabídka, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím kontaktního formuláře. Ozveme se Vám co nejdříve s nabídkou.

* povinné položky


Odesláním informací berete na vědomí, že společnost D.I.SEVEN FACILITY s.r.o. bude jako správce osobních údajů uchovávat Vaše kontaktní údaje a další informace, které nám poskytnete, a to za účelem zpracování obchodní nabídky a pro zasílání obchodních sdělení, pokud takové využití kdykoliv v budoucnu neodmítnete.

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací...