Náhradní plnění pro rok 2014

Povinný podíl pro zaměstnavatele s více jak 25 zaměstnanci platí i v roce 2014. Náhradní plnění představuje jednu z možností, jak splnit tuto povinnost. Stačí odebrat odpovídající objem služeb od dodavatele náhradního plnění a tuto skutečnost ohlásit koncem roku na úřadu práce. Ušetříte tak na odvodu státu a zajistíte pro svou firmu užitečné služby.

Náhradní plnění s D.I.SEVEN FACILITY 

D.I. SEVEN FACILITY se specializuje na poskytování náhradního plnění a nabízí široké portfolio služeb. Zaměřuje se především na facility a property management, tedy správu a údržbu budov. Tyto služby jsou lehce využitelné pro veškeré typy objektů. Firmám tak umožňují splnit povinný podíl odebráním důležitých služeb a zajistit bezproblémový chod společnosti. Například si můžete od D.I. SEVEN FACILITY zajistit v rámci náhradního plnění úklidové služby. Tímto způsobem získáte nejen čisté a uklizené prostředí, ale ještě splníte zákonem uloženou povinnost týkající se zaměstnávání OZP.

Služby v rámci náhradního plnění 

Kromě již zmíněných služeb nabízí D.I.SEVEN FACIITY ještě například:

Veškeré služby lze libovolně kombinovat. Rádi se také přizpůsobíme Vašim požadavkům či přáním.

Náhradní plnění a administrativa

Administrativa týkající se náhradního plnění je velmi jednoduchá a nepředstavuje pro vaši firmu žádnou přítěž. Stačí podat na příslušné pobočce úřadu práce ohlášení o plnění povinného podílu OZP, a to do 15. 2. 2015. Tímto bude Vaše povinnost vyplívající ze zákona ze zákona §81 o zaměstnanosti č. 435/2004 Sb splněna.

Kalkulačka náhradního plnění

Pro výpočet výše náhradního plnění, která se řídí vyhláškou č. 518/2004 Sb. (formát PDF) a odvíjí se od přepočteného počtu zaměstnanců, se podívejte na naši kalkulačku náhradního plnění. Ta vždy operuje s nejnovější částkou průměrné měsíční mzdy, podle které se upravuje výše náhradního plnění či finančního odvodu státu.

Máte zájem o spolupráci? Kontaktujte nás!

Pokud Vás zaujala naše nabídka, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím kontaktního formuláře. Ozveme se Vám co nejdříve s nabídkou.

* povinné položky


Odesláním informací berete na vědomí, že společnost D.I.SEVEN FACILITY s.r.o. bude jako správce osobních údajů uchovávat Vaše kontaktní údaje a další informace, které nám poskytnete, a to za účelem zpracování obchodní nabídky a pro zasílání obchodních sdělení, pokud takové využití kdykoliv v budoucnu neodmítnete.

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací...