Služby náhradního plnění pro rok 2015

Stát ukládá zaměstnavatelům s více jak 25 zaměstnanci povinnost zaměstnávat osoby se zdravotním postižením. Jednou z možností, jak tuto povinnost splnit je využít služeb v rámci náhradního plnění. Pro konkrétní znění zákona se můžete podívat na odstavec v zákoně o povinném podílu č.  435/2004 Sb., o zaměstnanosti.

 

 

Seznam služeb pro náhradní plnění.

Naše společnost se specializuje již mnoho let na zaměstnávání OZP. Splňujeme povinnost zaměstnávání minimálně 50 % zaměstnanců se zdravotním postižením.

Při odběru našich služeb dbáme na jejich špičkové profesionální provedení. V rámci náhradního plnění 2015 můžete využít tyto služby:

Co získáte odběrem služeb v rámci náhradního plnění

Využitím našich služeb v režimu náhradního plnění 2015 nejen splníte zákonnou povinnost, získáte hodnotné služby za finance, které byste takřka bez užitku museli odvést do státního rozpočtu za nesplnění této povinnost, ale navíc aktivně pomůžete osobám se zdravotním postižením zvýšit jejich šance na trhu práce a zkvalitníte tak jejich život.

Aktivně pomůžete OZP zvýšit jejich šance na trhu práce

Jako poskytovatel náhradního plnění 2015 pro vás připravíme i požadovanou dokumentaci, veškerá administrativa je tedy pro Vás zajištěna, námi připravený výpis pouze doložíte na místním úřadu práce.

Zákon nám však stanovuje maximální objem služeb, které můžeme v režimu náhradního plnění poskytnout. Obraťte se proto na nás s dostatečným předstihem.

Máte zájem o spolupráci? Kontaktujte nás!

Pokud Vás zaujala naše nabídka, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím kontaktního formuláře. Ozveme se Vám co nejdříve s nabídkou.

* povinné položky


Odesláním informací berete na vědomí, že společnost D.I.SEVEN FACILITY s.r.o. bude jako správce osobních údajů uchovávat Vaše kontaktní údaje a další informace, které nám poskytnete, a to za účelem zpracování obchodní nabídky a pro zasílání obchodních sdělení, pokud takové využití kdykoliv v budoucnu neodmítnete.

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací...