Služby náhradního plnění pro rok 2016

Náhradní plnění je jednou z možností, jak splnit povinný podíl OZP. Týká se všech zaměstnavatelů s více jak 25 zaměstnanci. Ti mají státem uloženou povinnost zaměstnávat OZP pracovníky, a to v 4% podílu k přepočtenému počtu zaměstnanců. Na celkové znění zákona se můžete podívat v zákoně o povinném podílu č.  435/2004 Sb., o zaměstnanosti.

Připravte se na splnění této povinnosti i v nadcházejícím roce.

Proč připravujeme náhradní plnění 2016 již teď

Stát limituje dodavatele náhradního plnění. Ti mohou ze zákona poskytovat své služby pouze do určité výše. Za každého pracovníka OZP, který poskytovatel náhradního plnění zaměstnává, muže nabídnout služby v hodnotě 36 násobku průměrné měsíční mzdy. Nejaktuálnější mzda je vyhlášená za rok 2015 a činí 25 903,- Kč. Za jednoho OZP tedy činí limit 932 508,-. D.I.SEVEN FACILITY disponuje dostatečným počtem zaměstnanců. Přesto se vyplatí zajistit si služby včas.

  •  Budete mít jistotu, že  se Vás nedotkne limit uložený státem
  •  Naplánujete si splnění povinného podílu včas a budete se moci věnovat své hlavní činnosti
  •  Jedinou administrativou pro Vás bude ohlášení plnění povinnosti na úřadě práce 
  •  Dopředu můžete plánovat optimalizaci vašich nákladů na provoz a údržbu budov díky našim službám

Proto jsme pro Vás již teď vytvořili sekci náhradní plnění 2016.

Můžete se podívat, jaké služby nabízíme pro náhradní plnění v příštím roce. Jsme připraveni na jakékoliv Vaše dotazy a rádi vyhovíme Vašim požadavkům. 

Pro orientační výpočet toho, kolik touto cestou ušetříte, se podívejte na naši kalkulačku náhradního plnění. Ta zatím operuje s průměrnou měsíční mzdou pro rok 2015, která je 25 903,- Kč.

Máte zájem o spolupráci? Kontaktujte nás!

Pokud Vás zaujala naše nabídka, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím kontaktního formuláře. Ozveme se Vám co nejdříve s nabídkou.

* povinné položky


Odesláním informací berete na vědomí, že společnost D.I.SEVEN FACILITY s.r.o. bude jako správce osobních údajů uchovávat Vaše kontaktní údaje a další informace, které nám poskytnete, a to za účelem zpracování obchodní nabídky a pro zasílání obchodních sdělení, pokud takové využití kdykoliv v budoucnu neodmítnete.

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací...