Náhradní plnění 2014

Aktualizováno: 17. 2. 2014

Podmínky pro zaměstnávání OZP a náhradní plnění 2014 zůstávají stále v platnosti Zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti (§ 81-84), účinného od 1. 1. 2012.

Povinný podíl v zaměstnávání OZP v roce 2014

Nadále tedy platí, že 4% podíl zaměstnanců OZP je povinný pro všechny společnosti s více jak 25 zaměstnanci v přepočteném počtu. Povinný podíl je možné splnit nejlépe na přímo či náhradně. 

Pro orientační výpočet povinného podílu, náhradního plnění či odvodu státu využijte kalkulačku pro náhradní plnění.

Společnost D.I.SEVEN FACILITY je již tradičním poskytovatelem služeb pro náhradní plnění, jelikož se již řadu let aktivně podílí na přímém zaměstnávání OZP v nadpoloviční většině svých zaměstnanců. Pomáhá handicapovaným nejen v uplatnění se na pracovním trhu, ale podporuje také, jako generální partner, webový portál Žiju s handicapem.

Jsme partnery řady spokojených klientů. Přidejte se k nim i Vy!

Postup pro odběr služeb pro náhradní plnění 2014

Pro účely náhradního plnění 2014 můžete využít následující služby, které Vám rádi poskytneme dle Vašich potřeb a požadavků.

Navzdory výrazným změnám týkajících se náhradního plnění a zaměstnávání OZP zůstal postup plnění stále snadný. Chcete-li svědomitě a efektivně dodržet povinný podíl, stačí udělat následující kroky.

1) Vyberte si z nabídky našich služeb a zavčas je objednejte pro náhradní plnění:

Upozornění: Tento krok udělejte co nejdříve. Mějte na paměti, že po naplnění našeho limitu již nebudeme moci náhradní plnění poskytovat.

2) D.I.SEVEN FACILITY s.r.o. Vám na základě dodaných služeb vystaví potvrzení o odběru náhradního plnění za rok 2014.

3) Toto potvrzení doručíte úřadu práce, a to nejpozději do 15. února 2015 za odebrané náhradní plnění v roce 2014.

Rádi Vám poradíme, jak efektivně využít náhradní plnění ve prospěch Vaší společnosti i zaměstnávání OZP.

Máte zájem o spolupráci? Kontaktujte nás!

Pokud Vás zaujala naše nabídka, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím kontaktního formuláře. Ozveme se Vám co nejdříve s nabídkou.

* povinné položky


Odesláním informací berete na vědomí, že společnost D.I.SEVEN FACILITY s.r.o. bude jako správce osobních údajů uchovávat Vaše kontaktní údaje a další informace, které nám poskytnete, a to za účelem zpracování obchodní nabídky a pro zasílání obchodních sdělení, pokud takové využití kdykoliv v budoucnu neodmítnete.

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací...