Náhradní plnění 2021

Od roku 2012 je platná novela Zákona o zaměstnanosti, která upravuje plnění povinného podílu zaměstnávání osob se zdravotním postižením. Tento zákon ukládá zaměstnavatelům s více než 25 zaměstnanci povinnost zaměstnávat osoby se zdravotním postižením. Podíl OZP na celkovém počtu zaměstnanců je stanoven ve výši 4 %.

Výhody náhradního plnění

Zákon více možností, jak splnit povinný podíl, neuvádí. Pokud sami nemůžete z jakéhokoliv důvodu zaměstnat OZP, pak volba odběru praktických a užitečných služeb, které  společnost D.I.SEVEN FACILITY nabízí, je ta správná.

Včasným odběrem služeb pro náhradní plnění 2021 si splníte povinný podíl OZP zaměstnanců náhradně a bez starostí.

Touto formou také ušetříte značnou částku, kterou byste museli při nezaměstnávání OZP odvést bez užitku do státní pokladny.

Při náhradním plnění získáte kvalitní profesionální služby podporující optimální chod a provoz Vaší organizace.

  • Získejte prospěšné služby na špičkové úrovni
  • Neodevzdávejte státu firemní peníze bez užitku
  • Splňte si náhradní plnění 2021 správně a včas
  • Podpořte zaměstnávání osob se zdravotním postižením
  • Nezatěžujte se zdlouhavou administrativou
  • Spočítejte si kolik ušetříte!

Jak lze splnit náhradní plnění?

Kalkulačka je nyní aktuální pro rok 2020, jak Český statistický úřad oznámí průměrnou měsíční mzdu za I. až III. čtvrtletí roku 2020, bude aktuální pro rok 2021. Zde si můžete vypočítat odběr náhradního plnění pro aktuální rok - Kalkulačka náhradního plnění

Více na:https://www.disevenfacility.cz/nahradni-plneni-2021.html

Máte zájem o spolupráci? Kontaktujte nás!

Pokud Vás zaujala naše nabídka, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím kontaktního formuláře. Ozveme se Vám co nejdříve s nabídkou.

* povinné položky


Odesláním informací berete na vědomí, že společnost D.I.SEVEN FACILITY s.r.o. bude jako správce osobních údajů uchovávat Vaše kontaktní údaje a další informace, které nám poskytnete, a to za účelem zpracování obchodní nabídky a pro zasílání obchodních sdělení, pokud takové využití kdykoliv v budoucnu neodmítnete.

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací...